Adresăm mesaj de mulţumire doamnei Olesea Cojocaru, pentru gestul nobil față de instituția noastră.

La data de, 16 iulie 2020, s-a desfășoară Atelierul de lucru ”Analiza Ocupațională și elaborarea Profilului Ocupațional” pentru o specialitate „verde” în cadrul proiectului „Promovarea Învățământului Profesional Tehnic pentru o Economie verde”, implementat de catre Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei și finanțat de către Ministerul Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare al Germaniei și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare.

În perioada, 20 - 22 februarie 2020, a avut loc cel de-al 3-lea Atelier de lucru în cadrul proiectului Ecologizarea Învățământului Profesional Tehnic pentru o Economie Verde.

În perioada, 6 decembrie 2019, studenții Colegiului de Ecologie din Chisinau au devenit pentru o zi, în baza Acordului de colaborare, studenți ai Universității de Stat din Moldova.

Două sesiuni de informare și sensibilizare a tinerilor cu tematica “Adevărul despre droguri” au fost organizate la data de 02 și 09 decembrie curent la Colegiul de Ecologie.

În perioada 26-29 noiembrie 2019 a avut loc un atelier de lucru în cadrul proiectului Ecologizarea Învățământului Profesional Tehnic pentru o Economie verde, implementat cu suportul Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

La data de 25 noiembrie 2019, la Colegiul de Ecologie au avut loc două seminare cu tematica ”Utilizarea eficientă a deșeurilor în scopul reducerii poluării, precum și la obținerea unor produse reciclabile”. Evenimentele au fost organizate de catre Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor

Săptămânile eTwinning în școală/comunitatea mea, 30 septembrie- 27 octombrie 2019

Ecologizarea Învățământului Profesional Tehnic din Republica Moldova, 16-17 octombrie 2019

Colegiul de Ecologie a partcipat la Seminar multilateral eTwinning ”Developing Skills through Students Involvement in eTwinning Projects”, 11-13 octombrie 2019, București, România

Profesorii Colegiului Ecologic s-au mobilizat pentru a-și dezvolta competențele de proiectare