Mesajul elevilor

"Colegiul de Ecologie este locul unde m-am regăsit bine și fericită acești trei ani de studii. Aici mereu învăț lucruri noi, legate de profesia pe care mi-am ales-o, aici mi-am facut prieteni noi. De asemnea, am constatat că viața de student este una dintre cele mai frumoase perioade a vieții mele, și aceste momente le pot petrece fără regrete la Colegiu de Ecologie, fiind înconjurată zilnic de colegi de grupă și de colegiu și de profesori prietenoși și bineboitori."

Daniela Todirean
Studenta grupei M-031
Specialitatea Meteorologie

"În acest comunicat vreau să vă spun de ce am ales să învăț Turismul la Colegiul de Ecologie și de ce continui să-l “explorez” aici. Fiindcă sunt pasionată de călătorii, evenimente, fel de fel de organizări și îmi place să comunic cu oamenii. De asemenea, turismul vine la pachet cu profilul uman și cu limbile străine care mi-au plăcut dintotdeauna."

Simona Ciumaș
Studenta grupei T-021
Specialitatea Turism

"Devenind studentă la Colegiul de Ecologie, chiar din primele zile am fost încântată de simplitatea și căldura pe care am găsit-o aici. Studenți din toate regiunile Moldovei, profesori minunați și prietenoși, atmosferă deosebită, discuții între studenți pe diverse teme despre viața la colegiu și după lecții, interese, pasiuni și aventuri."

Ana Cărăuș
Studenta grupei CM-031
Specialitatea Tehnologia Produselor Cosmetice și Medicinale