Ecoul absolvenților

"Viața de student este cea mai prețioasă perioadă din viața unui om. Trecerea de la un mediu de învățare nivel gimnazial la profesional tehnic (colegiu) reprezintă o etapă marcantă în viaţa unui tânăr. Schimbările pe care le avem, fiind studenți la colegiul, ne împing afară din zona de confort şi ne oferă impulsul de a ne contura mai bine personalitatea, trecând printr-un proces de redescoperire şi transformare."

Irina Tabac
Absolventă Colegiul de Ecologie
Specialitatea Turism

"Anii de colegiu mi-au oferit atât cunoștințe generale cât și profesionale de care sunt mulțumită extrem de mult. Timp de 4 ani am studiat o mulțime de discipline ce îmi vor prinde bine la viitorul loc de muncă."

Andrea Axenti
Absolventă Colegiul de Ecologie
Specialitatea Servicii Antiincendiare

"Pentru mine anii petrecuți în Colegiul de Ecologie au o semnificație deosebită. Aici mi-am dezvoltat personalitatea și am căpătat aptitudinile necesare pentru a deveni un bun specialist în domeniu ecologiei și protecției mediului."

Crudu Valeria
Absolventă Colegiul de Ecologie
Specialitatea Ecologie și protecția mediului

"Am ales să învăț la specialitatea Turism, pentru că acest domeniu de activitate este interesant și cu multe provocări. Un mediu dinamic, în care trebuie de fiecare dată să inovezi, să dai dovadă de straduință, dârzenie, spirit elocvent, să cunoști și să prezici nevoile consumatorilor, astfel încât să-i atragi de partea ta."

Doina Duminica
Absolventă Colegiul de Ecologie
Specialitatea Turism