Salut!,
Mă numesc Tabac Irina,
am absolvit Colegiul de Ecologie, specialitatea Turism.


Studenţia este un univers de posibilităţi, te îndemn să devii student la Colegiul de Ecologie

Viața de student este cea mai prețioasă perioadă din viața unui om. Trecerea de la un mediu de învățare nivel gimnazial la profesional tehnic (colegiu) reprezintă o etapă marcantă în viaţa unui tânăr. Schimbările pe care le avem, fiind studenți la colegiul, ne împing afară din zona de confort şi ne oferă impulsul de a ne contura mai bine personalitatea, trecând printr-un proces de redescoperire şi transformare.

Ești tânăr, plin de energie și speranțe și se creează impresia că întreaga lume îți stă la picioare. A fi student înseamnă a trece pe o altă treaptă în viață, pe treapta pe care orice speranță, vis sau scop poate deveni realitate. La colegiu ai multă autonomie, timp liber, energie, entuziasm și dorința de a deschide noi uși spre succes, spre noi aventuri. Însă este și o provocare deoarece fiecare student trebuie să depună mult efort pentru a atinge scopurile propuse și a deveni un specialist în domeniul ales. Dezvoltare personală și preofesională, studiile sunt componentele esențiale ale vieții de student la Colegiul de Ecologie.

Fiind studentă la Colegiul de Ecologie, specialitatea Turism, am avut parte de mediu educaţional adecvat, calitativ şi productiv, centrat pe student. Obținând cunoștințe în domeniul turismului am ajuns un tânăr specialist cu pregătire corespunzătoare, îmbrățișând cunoștințele necesare pentru buna desfășurare a tuturor activităţilor ce decurg în agențiile de turism și unitățile de cazare: organizarea procesului de elaborare a produselor turistice, vânzarea și distribuţia produselor turistice, elaborarea itinerariilor în turismul intern și internaţional, conducerea departamentelor funcţionale în hoteluri (vânzări front-oficce, personal ș.a.) Studiile teoretice îmbinate cu cele practice au adus ca rezultat adaptarea rapidă la mediul de lucru, angajarea la muncă în domeniul turismului și experiența necesară pentru a deveni un tânăr specialist cu perspective mari (sper eu).

Datorită colegiului și specialității selectate am învățat să văd lumea cu alti ochi. Am devenit cu adevarat dependentă de călătorii și noi descoperiri. Am învățat să-mi iubesc țara și să doresc să-i vizitez fiecare colțișor și fiecare localitate. De asemenea am avut parte de cultivarea spiritului ecologic, devenind astfel mai sensibilă la problemele mediului și devenind mai responsabilă.

Studenţia este o perioadă plină şi foarte diversă, un univers de posibilităţi care se deschide în faţa ta, urmeaza-ti visul, fii student, fii parte a Colegiului de Ecologie!