Succesul se clădește prin muncă și sprijin
Salut!,
Mă numesc Crudu Valeria,
am absolvit Colegiul de Ecologie, specialitatea Ecologie și protecția mediului.


Pentru mine anii petrecuți în Colegiul de Ecologie au o semnificație deosebită. Aici mi-am dezvoltat personalitatea și am căpătat aptitudinile necesare pentru a deveni un bun specialist în domeniu ecologiei și protecției mediului.

Pe parcursul acestor ani, în cadrul disciplinelor de formare profesională, am studiat teme interesante și necesare pentru viitoarea mea cariera profesională, dar și pentru viața cotidiană. Am abordat aspecte referitor la actele normative și legislative în domeniul mediului, gestionarea deșeurilor, a resurselor naturale și energetice precum și metode de monitorizare a componentelor de mediu. De asemnea, datorită muncii mele asidue și a performanțelor obținute la învățătură, am beneficiat de Bursa Gaudeamus pe parcursul anului de studiu 2019-2020.

În perioada 21-25 octombrie 2019 am avut onoarea să fiu prezentă la Școala Internațională ,,Planeta Verde”, în orașul Baku, Azerbaidjan și să fac parte din echipa de tineri ecologiști din țările membre CSI. În cadrul evenimentului am participat la seminare în domeniul protecției mediului și am învățat elementele de bază ale planificării proiectelor în acest domeniu. De asemenea, au fost organizate excursii ecologice și expoziții cu tematica „Planeta verde”. Am avut posibilitatea să descopăr obiectivele turistice din Baku și să învăț despre tradițiile și obiceiurile naționale.

Succesele și cunoștințele obținute pe parcursul acestor 4 ani de studii m-au ajutat să mă angajez în câmpul muncii. Vreau să le mulțumesc tuturor profesorilor care au contribuit la formarea mea profesională și nu în ultimul rând dirigintei, Guzun Rodica, pentru sprijinul și cunoștințele oferite.